Yemeğe Lezzet Katan Tarifler" isimli ERASMUS+ projesi kapsamında Almanya'ya giden öğrencilerimiz staj çalışmalarına başlamışlardır.28 gün sürecek olan bu hareketlilik boyunca öğrencilerimiz "et ürünlerinin" dünya mutfağındaki yorumunu ,etin marinasyon yöntemlerini ve uluslararası pişirme tekniklerini işbaşı gözlem ve staj yoluyla öğrenmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz bu süreçte sadece dünya mutfağında tecrübeli şeflerin yemek hazırlama ve pişirme yöntem ve tekniklerini öğrenmekle kalmayıp hizmet bölümünde de misafir karşılama ,sofra hazırlama, hazırlanan yemeklerin profesyonel bir şekilde sunumu konusunda da kendilerini yetiştirme fırsatı bulmuşlardır.
Adres:
ŞEHİT VEDAT KOCADALLI MAH. AKŞEMSETTİN CAD. TURIZM VE OTELCILIK LISESI BLOK NO 93B KADİRLİ / OSMANİYE
Telefon
03287180505